OP nieuwsbrief 2017-11-13 - Kerstconcert en meer


Beste orgelpijpje en ouders,

Het kerstconcert komt razendsnel dichterbij en er valt nog heel wat te repeteren. Daarom zal het toch nodig zijn een extra repetitie in te lassen.

Op donderdag 21/12 repeteren we van 16.00 uur tot 17.30 uur (!) in de kerk. Het rijtje vanuit de school (HHH) zal gedeeltelijk georganiseerd worden zoals op vrijdag. Deze repetitie is niet voor de kleuters en het eerste leerjaar, wel voor alle kinderen vanaf het tweede leerjaar.

Op vrijdag 22/12 valt de gewone repetitie weg. Iedereen kan om half 4 nog even naar huis en wordt dan om 17.00 uur in de kerk verwacht voor een extra repetitie met harp. (Verleden vrijdag waren er teveel afwezigen, vandaar deze regeling.) Er is geen tijd meer om na deze repetitie naar huis te gaan. Je brengt dus best iets om te eten en een drinkbus (of flesje) met water mee.

Als uniform dragen jullie de uniformrok of - broek, donkere lange kousen (middelbaar) en korte witte sokjes (lagere school) met het witte hemd. Vergeet de donkere lage schoenen niet! Wie een koorpull heeft, mag deze ook aandoen.

We hebben nog geen kaarten of envelopjes teruggekregen. Wie alles al verkocht heeft, brengt liefst zo snel mogelijk zijn envelopje terug binnen. Wie geen kaarten meer kan verkopen, brengt het geld en de overschot van de kaarten terug.

Na het concert volgt op 25/12 om 10.00 uur de kerstviering. Dit is een gezinsviering. Iedereen kan meezingen. We zingen in om 09.30 uur en dragen het uniform met wit hemd zoals op het concert.

De repetities tijdens de vakantie gaan gewoon door als voorbereiding voor het concert van 19/01/18 en voor het instuderen van het plichtwerk voor Neerpelt.

Op zaterdag 06/01/18 doen we mee aan het Sterzingen van de parochie. Hierover volgt later meer info.

Voor de orgelijntjes is het dus nu vrijdag de laatste repetitie van het jaar 2017. Ze zijn uiteraard welkom om te komen luisteren op 22/12 en mee te zingen op 25/12. Tijdens de repetities in de vakantie mogen ze ook komen en dan mogen ze meezingen met de groten. Sterzingen is ook een activiteit waarop iedereen welkom is. Denken jullie er aan zeker nu vrijdag de envelopjes met kaarten en/of geld terug af te geven, we zien jullie immers niet meer voor het concert.

Nog heel veel succes met de examens en tot vrijdag,

Katrien


Kaarten voor het kerstconcert kunnen nog steeds besteld worden via onze website http://orgelpijpjes.be/kerstconcert/