Info-avond voor ouders - di 8-10-2019

Graag nodigen wij jullie via deze weg uit op onze info-avond op dinsdag 8 oktober om 20.00 uur in het kelderke (dat is het kleine zaaltje onder de grote zaal naast de O.L.V.-Troostkerk).

Waarom deze info-avond vraagt u zich misschien af?

Soms gaan wij er vanuit dat iedereen wel weet waar wij het in onze nieuwsbrieven over hebben, want die kerkentocht, wat is dat nu weer voor iets? En is dat enkel voor de zangers of mogen er nog andere mensen mee?

Voor ons lijkt het ook evident dat alle kinderen elke vrijdag komen repeteren. En toch zijn we nooit voltallig, maar dat is wel belangrijk, we leggen het jullie graag uit op dinsdag 8 oktober.

Maar naast onze werking, komt u nog allerlei anders te weten over ons koor, we willen ook graag wat uitleg geven over onze toekomst projecten. Voor enkele zaken willen wij ook graag jullie mening eens horen.

En uiteraard kan een glas en een hapje hierbij niet ontbreken.

Mogen we benadrukken dat we graag zoveel mogelijk ouders willen ontmoeten, maar om een idee te hebben hoeveel er dit zijn, vragen we jullie hieronder aan te duiden met hoeveel personen jullie aanwezig zullen zijn.


Next GEEN REPETITIE op vrijdag 16-08-2019

Orgelpijpjes
OrgelpijpjesEmail:

Gekoppeld aan mailinglist:

Deze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te garanderen.Alle info hierover vind je in ons Privacy- en cookiebeleid.