Orgelpijpjes


OP nieuwsbrief 2018-09-19 - Planning 30-09-2018

Beste orgelpijpje en ouders,

We zijn bijna aan onze eerste activiteit van dit koorjaar toe.

Op zondag 30 september zingen we samen met onze Duitse gasten uit Halle (Saale) de eucharistieviering met aansluitend een aperitiefconcert.

Om 9.00 uur worden alle orgelpijpjes vanaf het tweede leerjaar aan de kerk verwacht voor een korte repetitie. Als uniform dragen we de gekleurde t-shirt en wie een koorpull heeft, doet deze ook zeker aan.

De eucharistieviering start om 10.00 uur.

Rond 11.00 uur voorzien we het begin van het aperitiefconcert. Nadien drinken we samen een glaasje en een aantal lieve ouders zorgen voor wat hapjes.

De orgelijntjes (eerste leerjaar en kleuters) vragen we aan te sluiten om 11.00 uur en zullen ook een paar liedjes zingen.

Na het aperitiefje wandelen de Duitse gasten naar Leuven. Onderweg zullen we picknicken en daarna spelen we een stadsspel. Iedereen die wil, mag aan de picknick en het stadsspel deelnemen. Het is zeker handig dat er in elk groepje een paar kinderen (of jongeren) zitten die Leuven al wat kennen. (Deze activiteit is minder geschikt voor de orgelijntjes, maar geen nood, we doen dit nog wel eens als jullie wat groter zijn ????)

’s Avonds eten we dan allemaal samen frietjes aan een frietkot. Waar precies? Dat kom je te weten als je alle vragen van het stadsspel goed opgelost hebt.

We maken er samen een echte spetterende orgelpijpjesdag van!

Katrien          
          
Orgelpijpjes
OrgelpijpjesEmail:

Gekoppeld aan mailinglist:

Deze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te garanderen.Alle info hierover vind je in ons Privacy- en cookiebeleid.