Orgelpijpjes


OP nieuwsbrief 2019-01-31 - inschrijving reis Duitsland 2019

Beste orgelpijpje en ouders,

Deze brief is bedoeld voor alle kinderen vanaf het derde leerjaar.

Dit jaar gaan we weer op buitenlandse koorreis. We gaan eerst naar Halle (Saale) en daarna naar het prachtige Harzgebergte in Duitsland. Zoals we vroeger ook al eens deden gaan we de eerste 2 nachten in een gastgezin logeren. We slapen bij de kinderen uit de Singschule van Halle die bij ons logeerden eind september. Daarna zitten we allemaal samen in de jeugdherberg van Thale.

Praktisch

Vertrek: zaterdagochtend 29 juni 2019
Terug: vrijdagavond 5 juli 2019
Wie? Iedereen vanaf het derde leerjaar
Hoe? We gaan met een bus die de hele week daar blijft en die ons overal naar toe kan brengen om zo veel mogelijk leuke dingen te zien en te doen in deze streek.

Programma: zaterdag en zondag verblijven we in Halle. De Singschule gaat deze 2 dagen organiseren zoals wij deden in september voor hen. Er staat zeker een concert en misschien ook een workshop op het programma. Op maandag vertrekken we naar de jeugdherberg (Thale) om te zingen, te wandelen, te spelen, maar vooral om te genieten van de natuur en de pittoreske stadjes van de Harz en van het gezellig samenzijn..

Hoeveel gaat het kosten? Zoals altijd betaalt het koor de bus en vragen we het eten, verblijf en de uitstappen aan de ouders. Dit zal per persoon max. 250 euro zijn in het totaal.

Inschrijving via de website http://orgelpijpjes.be/reis-duitsland-2019/

  • Vul het voorziene formulier in.
  • Stort een voorschot van € 100 op rekeningnummer BE44 4220 0808 8145 met vermelding van naam + voornaam van je kind + voorschot Duitsland 2019

Tegen wanneer? Om in Halle alles vlot te laten verlopen, vragen zij in de loop van de maand februari het aantal kinderen waar ze gezinnen voor moeten zoeken. Daarom vragen we jullie in te schrijven voor 15 februari. Om er zeker van te zijn dat je dan ook echt mee gaat, vragen we het voorschot van € 100 ook voor die datum te betalen.

Er staat een concert op het programma, dus we willen uiteraard graag dat iedereen meegaat zodat we een mooi programma kunnen brengen.

We werken nog aan de meer gedetailleerde informatie over de gastgezinnen, het exacte adres van de JHB, medische fiche, eventueel gelegaliseerde toelating …, maar het is zeker verstandig om er reeds nu al voor te zorgen dat de kinderen allemaal een geldige identiteitskaart hebben (kids-ID, gewone ID of internationaal paspoort).

Als er nog vragen zijn, kun je steeds terecht bij Katrien of per mail via info@orgelpijpjes.be

Wil je nog maar eens een keer een onvergetelijke koorreis meemaken of wil je weten hoe fantastisch een reis met ‘De Orgelpijpjes’ is? Schrijf je dan zeker zo snel mogelijk in!


Katrien en het hele bestuur

6087f6e4-e548-42fc-97ab-33442115d502.jpg2d3f6269-bc7e-4908-b17a-b9935233dafa.jpg          
          
Orgelpijpjes
OrgelpijpjesEmail:

Gekoppeld aan mailinglist:

Deze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te garanderen.Alle info hierover vind je in ons Privacy- en cookiebeleid.