Orgelpijpjes


OP nieuwsbrief 2019-02-03 - vrijdag 8 februari

Beste orgelpijpje en ouders,

We hebben het weer gedaan! Een concert waar de klank absoluut goed zat. Ik heb vandaag de opname zeer kritisch beluisterd en was echt wel aangenaam verrast. Het klonk nog beter dan wat ik in mijn hoofd had. BRAVO ALLEMAAL! Het blijft hard werken om alle kleine foutjes nog te verbeteren en alles nog beter af te werken, maar tegen het volgende concert (27/04) en de huwelijksviering (18/05) zijn we weer TOP!

Dank je wel ook aan het publiek dat hoofdzakelijk uit orgelpijpjes-fans bestond. Jullie hebben er allemaal samen voor gezorgd dat we een fijn concert konden brengen.

Samen met het bestuur ben ik zo fier op jullie.

Vrijdag 8 februari: opname lied ‘Slaapt’ in opdracht van Koor en Stem

Geen repetitie voor de orgelijntjes en het tweede leerjaar.

Deelname aan de opname vanaf het derde leerjaar. Graag iedereen om 16.00 uur aanwezig. We zingen eerst een kwartier in, maken dan een paar proefopnames en nemen het lied een aantal keer op om er achteraf de beste opname uit te kiezen.

Wie een hoodie (koorpull) heeft, brengt deze mee of doet deze aan. Voor wie er nog geen heeft, zal ik er zelf wel meebrengen.

Algemene vergadering VZW De Orgelpijpjes

Vrijdagavond 8/2 om 20.00 uur zijn alle ouders welkom in ‘het Kelderke’ naast de kerk (onder de zaal), waar we ook de infovergadering hielden in oktober.

Dank voor jullie fantastische inzet, elke week opnieuw!

Jullie fiere dirigent,

Katrien          
          
Orgelpijpjes
OrgelpijpjesEmail:

Gekoppeld aan mailinglist:

Deze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te garanderen.Alle info hierover vind je in ons Privacy- en cookiebeleid.