Orgelpijpjes


OP nieuwsbrief 2019-03-26 - koorreis Halle / Thale 2019

Beste orgelpijpje en ouders,

We zijn volop bezig met het organiseren van de reis. De gastgezinnen en de jeugdherberg zijn geregeld, jullie hebben allemaal al een plekje om te slapen. Het programma krijgt stilaan vorm, het duurt nog wel even voor we kunnen vertrekken maar om alles op tijd klaar te hebben, moeten er nu dringend een paar documenten in orde gebracht worden.

  1. Iedereen heeft een ID-kaart nodig (kids-ID voor wie nog geen 12 jaar is). Controleer of je identiteitskaart nog geldig is (tenminste tot 6 juli 2019). Een kids-ID aanvragen duurt een 3-tal weken, dus denk daar ook tijdig aan.
  2. We vragen voor iedereen die nog geen 18 jaar is op het moment dat we vertrekken, een gelegaliseerde toestemming in orde te brengen. We hebben een document op de website gezet (en in bijlage), dit kan je printen en op het gemeentehuis laten legaliseren. (Denk eraan dat je in Leuven hier eerst een afspraak voor moet maken.)
  3. De medische fiche in bijlage vragen we te printen en TEN LAATSTE OP 27 APRIL af te geven aan Katrien. De JHB vraagt voor 1 mei een definitieve lijst, met informatie over voedselallergieën, vegetariërs en meer. Moest er nadien nog iets i.v.m. te nemen medicatie veranderen, kan dit uiteraard nog altijd aangepast worden. Vergeet niet de Europese ziekteverzekeringskaart nu al aan te vragen.

Betaling

Wie nog geen voorschot betaalde, vragen we dadelijk de volledige som van €250 te betalen, de anderen betaalden een voorschot van €100 en vragen we voor 1 juni het resterende bedrag van €150 te betalen op rekeningnummer BE44 4220 0808 8145 van ‘De Orgelpijpjes VZW’, Pompstraat 5, 3012 Wilsele, met vermelding van de naam van de kinderen en reis 2019.

De algemene informatie over het programma, vertrek- en aankomsturen en de bagagelijst krijgen jullie in de loop van de maand juni.

We kijken er alvast ongelooflijk hard naar uit. Het wordt weer een fantastische ervaring!

De begeleiders: Lieve, Hans, Bernadette, Liesbeth, Nadya en Katrien


Bijlagen


De recentse info over de kooreis naar Halle / Thale (Duitsland 2019) vind je hier          
          
Orgelpijpjes
OrgelpijpjesEmail:

Gekoppeld aan mailinglist:

Deze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te garanderen.Alle info hierover vind je in ons Privacy- en cookiebeleid.