Orgelpijpjes


OP Nieuwsbrief 2020-10-14

Beste orgelpijpjes en ouders,

Met deze brief willen we jullie enkele belangrijke zaken herinneren of doorgeven:

  • Hartelijk dank aan iedereen die reeds het lidgeld betaalde. Graag ontvangen we de nog ontbrekende inschrijvingen (via de website) met betaling van het lidgeld voor 1/11. (Ik verwijs even naar de brief van 28/08: We vragen jullie allemaal in te schrijven via de website en de som van €35 per kind te storten op het rekeningnummer BE44 4220 0808 8145 van De Orgelpijpjes VZW, met de vermelding van de naam (familienaam en voornaam) van je kind(eren). De betaling ontvangen we graag ten laatste op 31/10/20, vanaf 01/11/20 vragen we jullie €45 te betalen. Op die manier hopen we van iedereen tijdig het lidgeld te kunnen ontvangen. Hartelijk dank!)
  • Vergeet ook de overheerlijke ongeëvenaarde spaghettisaus en wafeltjes van ‘De Orgelpijpjes’ niet te bestellen! (zie website)
  • We zijn de mogelijkheid aan het bekijken voor een kerstconcert tijdens het eerste weekend van de kerstvakantie. Dit ligt nog niet vast. We houden de coronatoestand in het oog.
  • Het concert voor ‘Blik op Afrika’ in januari wordt niet georganiseerd in 2021.
  • We zouden jullie willen vragen 14, 15 en 16 april 2021 vrij te houden voor ‘De Orgelpijpjes’. Dit is het einde van de paasvakantie. We zouden met de WCG en eventueel Neerpelt in het vooruitzicht toch enkele repetitiedagen willen organiseren. Het zal misschien allemaal wat anders dan anders verlopen, maar we hopen ook tijd te hebben voor sport en spel met de hele groep.
  • Het EMJ te Neerpelt valt altijd in het eerste weekend van mei.
  • De World Choir Games vinden in 2021 plaats van 2 tot en met 5 juli.

Jullie enthousiaste dirigent,

KatrienOrgelpijpjes
OrgelpijpjesEmail:

Gekoppeld aan mailinglist:

Deze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te garanderen.Alle info hierover vind je in ons Privacy- en cookiebeleid.