Orgelpijpjes


OP Nieuwsbrief 2020-11-09 - aanpassing repetitie

Beste orgelijntje, orgelpijpje en ouders,

Normaal gezien zouden we vanaf vrijdag 13 november 2020 opnieuw repeteren met de kinderen die jonger zijn dan 13 jaar, volgens Koor en Stem is dit nog steeds perfect mogelijk, maar samen met onze voorzitter en secretaris hebben we beslist deze repetitie toch te schrappen. We doen dit vooral om iedereen de kans te geven tot maandag 16 november in zijn/haar gezinsbubbel te blijven.

We starten dus opnieuw op vrijdag 20 november met iedereen tot en met 12 jaar (dus ook wie nog geen 13 is en in het middelbaar zit) van 16.00 tot 17.15 uur.

Voor de ouderen zal ik deze week nog enkele partituren inscannen en doorsturen zodat jullie deze thuis kunnen opfrissen.

De orgelijntjes zullen met Katrijn Minten repeteren zoals tijdens de laatste repetitie voor de vakantie.

De eucharistievieringen gaan niet meer door tot 13 december, de vieringen van 22 (eerste communie) en 29 november (eerste zondag van de advent) die we zouden opluisteren vallen dus ook weg. Normaal gezien zingen we op kerstdag wel een viering.

Indien we de laatste week voor de vakantie opnieuw kunnen zingen met heel het koor, kunnen we op zondag 20 december in de namiddag een klein concertje zingen (eventueel zonder publiek met livestream), maar dat zullen we pas vlak voordien kunnen beslissen.

Tot binnenkort allemaal,

KatrienOrgelpijpjes
OrgelpijpjesEmail:

Gekoppeld aan mailinglist:

Deze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te garanderen.Alle info hierover vind je in ons Privacy- en cookiebeleid.