Orgelpijpjes


OP Nieuwsbrief 2021-01-27 - repetities

Beste orgelpijpje, orgelijntje en ouders,

We zijn aan het bekijken hoe we de repetities zullen organiseren de komende weken. Wat we al zeker weten is dat we met groepjes van max. 10 kinderen mogen samen zitten en dat jullie slechts 1 hobby mogen uitoefenen.

Voor de orgelijntjes is dit geen probleem. Zij zijn met 9 kinderen en kunnen dus gewoon verder blijven zingen. We starten vanaf vrijdag wel dadelijk om 16.00 uur in 2 groepen zodat ze niet meer met de kinderen uit de lagere school in contact komen.

Voor de kinderen die een instrument of notenleer volgen in het DKO, is het aangewezen dat zij dit verkiezen boven het koor vermits daar op het einde van het schooljaar een bepaald niveau gehaald moet worden. (Mocht jouw school beslissen alles online te organiseren heb je wel nog de mogelijkheid om voor een andere hobby te kiezen.)

Voor het koor is het niet interessant om maar met een groepje van 10 kinderen te werken (om aan een goede samenklank te kunnen werken heb ik immers iedereen nodig), maar ik wil wel overwegen de repetities verder te zetten voor de kinderen die hier echt voor kiezen. Ik zal dan eerder werken aan individuele stemvorming.

Daarom zou ik willen vragen aan de ouders om tegen vrijdag al eens na te denken met jullie kinderen of ze de volgende weken willen komen zingen. Vrijdag repeteren we nog zoals de voorbije weken en dan pols ik eens bij de kinderen of ze hier al een idee over hebben.

Voor de kinderen ouder dan 12 jaar was ik van plan tijdens de krokusvakantie in onze tuin samen te zingen, maar de regel van max. 4 personen samen blijft behouden, dus daar zullen we helaas ook nog even mee moeten wachten.

Bedankt allemaal voor jullie inzet en geduld van de laatste maanden, ik hoop echt dat we tegen de paasvakantie terug allemaal samen zullen mogen zingen. Ook het middelbaar!

Groetjes,

KatrienOrgelpijpjes
OrgelpijpjesEmail:

Gekoppeld aan mailinglist:

Deze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te garanderen.Alle info hierover vind je in ons Privacy- en cookiebeleid.