Orgelpijpjes


OP Nieuwsflits 2020-04-17 - Vrijdag-tips

Beste orgelpijpje, orgelijntje en ouders,

Het is vrijdag, dus tijd om nog eens een nieuw liedje te zingen thuis.

  • Vandaag zien jullie Tom Johnson opnieuw aan het werk, je kent hem nog wel van ‘Ik wil taart’. Het liedje met klapspel vind je terug op youtube als je intikt ‘Mijn vader is een timmerman met Tom en Govaart’. Veel plezier en bedenk gerust een aantal nieuwe stroofjes.
  • Blijf ondertussen zeker ook ‘Ik wil taart’ en de fruitcanon flink oefenen.
  • De tip voor de oudsten is voor ons niet van toepassing, maar ik geef ze toch mee voor het geval je later bij een volwassenenkoor wil gaan zingen. Joris Derder legt uit hoe je thuis een koorpartituur kan instuderen. Je vindt het op youtube onder Hoe een partituur instuderen? Joris Derder legt uit.

Verdere planning:

  • Zoals je zelf ook al had kunnen bedenken worden de repetities verder uitgesteld tot vrijdag 8 mei. Ik laat je op tijd weten wanneer we mogen starten. Koor en Stem houdt ons goed op de hoogte.
  • Zowel de plechtige geloofsbelijdenis als de eerste communie worden in onze parochie naar het najaar verschoven. De precieze data zijn nog niet gekend.
  • Het EMJ te Neerpelt werd oorspronkelijk naar het weekend van 11 tot 14 mei 2020 verschoven. Ook dit is geen haalbare kaart. Geen enkel jeugdkoor kan op deze datum een wedstrijdprogramma in orde hebben, daarom verplaatsen ze het hele festival naar het weekend van 1 mei 2021.

Hou jullie gezond en zing er maar lustig op los!

Veel succes met het zelfstandig verwerken van nieuwe leerstof op school. Jullie kunnen dat, ga er maar voor!

Liefs en tot gauw,

KatrienOrgelpijpjes
OrgelpijpjesEmail:

Gekoppeld aan mailinglist:

Deze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te garanderen.Alle info hierover vind je in ons Privacy- en cookiebeleid.