Orgelpijpjes


OP Nieuwsflits 2020-04-24 - Vrijdag tips

Beste orgelpijpje en ouders,

Het is vrijdag, dus ook weer orgelpijpjestijd!

Deze week is de oefening voor de oudsten eigenlijk voor iedereen haalbaar, daarom wil ik graag hiermee beginnen.

  • Kristien Vercammen legt ons in een filmpje uit hoe we onze stem kunnen opwarmen en geeft een aantal goede stemoefeningen mee. Dit is echt belangrijk om goed te leren zingen. Tik in op youtube "Kristien Vercammen: jouw stem, jouw verbinding" en je komt op het juiste filmpje uit.
  • Petit Jean leert ons dan weer hoe je aan de slag kunt om een rap te schrijven. Misschien heb je dit ooit al wel eens gedaan. Kijk goed naar de video, het is zeer goed uitgelegd, volg de stappen zoals hij het voordoet.

De extra uitdaging voor deze week: schrijf een orgelpijpjes-rap, misschien kunnen we op het jubileumconcert van oktober allemaal met jouw rap aan de slag!

Dit doe je door in het midden van je leeg blad het woord corona te vervangen door orgelpijpjes. Als je zelf tevreden bent van je rap, mag je deze filmen en doorsturen naar info@orgelpijpjes.be

Ik ben benieuwd!

Wie alles van de vorige weken nog eens wil herhalen kan terecht op de website van koor en stem. Hier staan alle filmpjes bij elkaar. https://www.koorenstem.be/nl/ons-aanbod/zing-in-uw-kot

Een warme orgelpijpjesknuffel,

KatrienOrgelpijpjes
OrgelpijpjesEmail:

Gekoppeld aan mailinglist:

Deze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te garanderen.Alle info hierover vind je in ons Privacy- en cookiebeleid.