Orgelpijpjes


OP Nieuwsflits 2020-04-27 - EMJ United @ Home

EMJ United @ Home’: live genieten van EMJ-sfeer ondanks geannuleerd festival

Zoals aangekondigd kan de editie van het Europees Muziekfestival voor de Jeugd in 2020 niet doorgaan door het coronavirus. We kunnen het weekend van 1 mei echter niet zomaar laten voorbijgaan, want duizenden jongeren en honderden vrijwilligers hebben maandenlang uitgekeken om samen naar Neerpelt te komen voor het festival.

Op vrijdagavond 1 mei, wanneer de Kick-off van het festival gepland was, organiseren we daarom de unieke liveshow ‘EMJ United @ Home’. Dit zal verlopen volgens de maatregelen, dus zonder publiek. De show zal om 20 uur stipt live te volgen zijn op de EMJ-Facebookpagina. Wie geen Facebook heeft kan integraal meevolgen op www.emj.be. Zo kan iedereen van thuis uit toch nog wat genieten van de muziek en sfeer van het festival.

Tijdens ‘EMJ United @ Home’ zullen onder andere De Piccolo’s en de muzikanten van het KANL-orkest een muzikale bijdrage doen, natuurlijk allemaal veilig vanuit hun eigen kot, en praten we met EMJ-deelnemers en -juryleden over muziek maken tijdens de lockdown. Ten slotte blikken we alvast vooruit op een speciale festivaleditie in 2021 met zowel koren als instrumentale ensembles.

LINK Facebookpagina: https://www.facebook.com/emjneerpelt/Orgelpijpjes
OrgelpijpjesEmail:

Gekoppeld aan mailinglist:

Deze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te garanderen.Alle info hierover vind je in ons Privacy- en cookiebeleid.