Orgelpijpjes


OP Nieuwsflits 2020-05-01 - Vrijdag tips

Dag allemaal,

Hoera! Het is vrijdag dus weer orgelpijpjestijd!

Het eerste filmpje is er eentje van Annick Desair. Zij is een enorme fan van ‘De Orgelpijpjes’. Luister en kijk goed naar wat ze te vertellen heeft. (Vooral geschikt voor de oudsten, minder voor de orgelijntjes, tenzij papa’s en mama’s dit willen meedoen. Ga ervoor!)

Tik in op youtube, Je helende stem – Annick Desair

Iets wat jullie allemaal kunnen meedoen is het liedje van de hoed. Veel onder jullie kennen dit zeker al! Kijk maar wat ze ermee doen.

Op youtube vind je het onder Mijn hoed, die heeft 4 deuken met Tom en Govaart’.

Vandaag zou eigenlijk de eerste dag van het EMJ in Neerpelt geweest zijn. Daarom zenden ze vanavond vanaf 20.00 uur iets uit dat op een openingsconcert zou kunnen lijken. Ik ben zelf zeer benieuwd hoe ze dat in deze gekke tijden gaan doen en ga daarom zeker kijken op www.emj.be

Wie facebook heeft, kan het via deze weg ook rechtstreeks volgen.

Ik ben aan het bekijken of het haalbaar is in groepjes van 10 (max.14) kinderen te repeteren in de kerk zoals in de scholen zal georganiseerd worden, maar wacht hiermee zeker tot vrijdag 22 mei. Blijven zingen thuis is dus de boodschap!

Groetjes,

KatrienOrgelpijpjes
OrgelpijpjesEmail:

Gekoppeld aan mailinglist:

Deze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te garanderen.Alle info hierover vind je in ons Privacy- en cookiebeleid.